Осемгодишно момче, което прави ревюта на детски играчки в You

...
Осемгодишно момче, което прави ревюта на детски играчки в You
Коментари Харесай

Осемгодишно момче печели 22 млн. долара от YouTube

Осемгодишно момче, което прави ревюта на детски играчки в You Tube, бе несъмнено за най-бързо развиващият се влогър в света. Към момента детето спечелило 22 млн. $, оповестява сп. „ Форбс “.
 6-годишно завоюва $11 млн. от играчки в Youtube
Списанието предвижда, че за година каналът на Раян е спечелил с 500 000 хиляди $ повече от този на Джейк Пол, който към този момент е втори в класацията.

Видеата на малчуганът се разгласяват съвсем всеки ден, а едно от най-популярното му видео с гигантско синьо яйце, има над милион преглеждания от неделя насам.

Приходите на Раян, които не включват налози или такси, начислявани от сътрудници или юристи, се удвояват спрямо миналата година.

Запитан от NBC за какво децата харесват тъкмо неговите видеоклипове, Раян дава отговор: „ Защото съм занимателен и комичен “.

Откакто каналът е основан от родителите на Раян през март 2015 година, видеоклиповете му са достигнали до съвсем 26 милиарда гледания и той е натрупал 17,3 милиона почитатели.

„ Форбс “ декларира, че не повече от 1 милион $ от общата сума от 22 милиона, се генерира от реклами, показвани преди видеоклипове, а останалите идват от спонсорирани изявления.

Трети в класацията на най-добре заплатените влогъри се подрежда The Dude Perfect, който има облага от 20 млн. $.

Сумата, генерирана от спонсорираните изявления и рекламите, съгласно „ Форбс “ е по-малка от на останали влогъри, само че това се дължи на броят на покупко-продажбите, които одобряват родителите на Раян и неговата публика, която е най-вече от деца.

Как влогът на Раян печели приходите си?

Играчките, включени в някой от видеоклиповете на канала, могат да се продават неотложно. През август Walmart стартира да продава играчки и облекла, наречена Ryan`s World. Видео, което демонстрира по какъв начин Раян и неговите родители търсят личните си играчки в магазина на Walmart, е събрало над 14 милиона коментара за три месеца. Така приходите от договорката с Walmart ще усилят доста приходите на Ryan през идната година.

Тъй като към момента е дете, 15% от приходите на Раян се внасят в банкова сметка, до която той може да получи достъп, откакто стане пълновръстен.

Сестрите близначки на Раян също не са зад кадър - те вземат участие в някои видеоклипове на обвързван канал в YouTube, наименуван " Семейството на Раян ". Именно там видеоклипът, озаглавен " Топ 10 научни опити, които можете да извършите вкъщи за деца " с присъединяване на трите деца, има повече от 26 милиона гледания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР