Осемгодишната състезателка на КК "Компас" /Монтана/ Сияна Тихолова спечели златен

...
Осемгодишната състезателка на КК "Компас" /Монтана/ Сияна Тихолова спечели златен
Коментари Харесай

Сияна Тихолова взе златен медал от Републиканското по карате в Габрово

Осемгодишната състезателка на КК "Компас " /Монтана/ Сияна Тихолова завоюва златен орден на “ката”, на Националната купа в Габрово. При извънредно огромна конкуренция младата вяра на "Компас ", с треньор Сергей Тихолов, се пребори, с цел да се качи на най-високото място на почетната стълбичка.
"На Националната купа в Габрово участваха най-хубавите състезатели от България. Конкуренцията бе жестока, имайки поради ранга на шампионата. За следващ път Сияна потвърди своята класа и трудът ѝ се възнагради. За последните няколко години това е първият ни първенец на Национална купа”, посочи треньорът на КК "Компас " Сергей Тихолов.
Заради заболяване Стефан Богданов не съумя да вземе присъединяване в Габрово.
"Висока температура не разреши на Стефан да пътува. Съжалявам за него, защото той е сериозен в тренировките и трябваше да взе участие на “ката” и “кумите”, при 13-годишните ", добави Тихолов.
Русалин Русалинов, вицепрезидент на Българската национална федерация по карате откри купата в Габрово. Над 350 каратеки от страната участваха в надпреварата в зала “Орловец”. Следващата изява на КК "Компас " е на 28 октомври в София. /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР