Осем учители са с положителни проби за в 55 СУ

...
Осем учители са с положителни проби за в 55 СУ
Коментари Харесай

Изследват 83 деца за COVID-19 от столичното 55 СУ Петко Каравелов

Осем учители са с позитивни проби за в 55 СУ „ Петко Каравелов “ в. Всички те са под домашна карантина и не демонстрират признаци на заболяването за момента.
Някои от преподавателите обаче са били с децата на 15-ти септември, оповестява Нова тв.
 Седем учители от столично учебно заведение с ковид Седем учители от столично учебно заведение с ковид
Седем учители от столичното 55-о СУ " Петко Каравелов " са с ковид, оповестява " 24 часа ". Инспектори от Столичната РЗИ към този момент организират...
Днес следва тестването на всички, които са имали контакт със инфектираните педагози, а те са 83 деца ”, разяснява шефът на 55-то СУ „ Петко Каравелов “ Таня Иванчева.
„ В неделя сътрудник си е направил PCR тест по лично предпочитание, който излиза позитивен. В понеделник всички имали контакт с него бяха изследвани. Бе взето решение да се създадат проби и на целия личен състав в учебното заведение, в това число и на непедагогическия ”, изясни тя.
Иванчева сподели, че образователният развой продължава по проект. ПОо думите ѝ всички учители сега в постройката са здрави и с негативни проби. Тя успокои, че има запас всички педагози да бъдат заменени, без това да повлияе на образователния развой.
„ Не се тормозя доста от обстановката. Това не е нещо, което е ненадейно. Беше ясно, че когато доста хора се събират на едно място, макар ограниченията, инфектирани ще има. Рискът постоянно е там ”, разяснява родителят на две деца от учебното заведение Дончо Ангелов пред Нова тв.

 Казус: Ученик от Русе е с ковид, карал час с класа си Казус: Ученик от Русе е с ковид, карал час с класа си
16-годишно момче от Русе е с COVID-19, оповестиха от Областния действен щаб. Българска национална телевизия научи, че става въпрос за възпитаник от 11 клас на Математ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР