Осем са заявилите интерес да доставят 9600 специализирани устройства за

...
Осем са заявилите интерес да доставят 9600 специализирани устройства за
Коментари Харесай

Сред далите оферти за доставка на машини за електронно гласуване - и физически лица

Осем са деклариралите интерес да доставят 9600 профилирани устройства за електронно с конфигурирани систематичен и прибавен програмен продукт. Пликовете бяха отворени през днешния ден, 8 декември, в Централната изборна комисия. Прогнозната стойност на поръчката е 43,2 млн. лв. с Данък добавена стойност (36 млн. лева без ДДС).
В предварителния асортимент вземат участие компаниите „ Лекс.БГ “ ЕАД, „ Сиела Норма “ АД, „ ЦАПК Прогрес Груп “ АД, „ Контракс “ АД, „ Екселор Холдинг Груп “ ЕООД и ДЗЗД „ Български машини за гласоподаване “. Документите на консорциума, основан по Закона за отговорностите и договорите, са подадени от „ АИСИСТ “ ЕООД две минути преди крайния период (снощи в 23.59 ч.), само че участниците в него не са посочени.
 Говорителката на ЦИК няма отговор по какъв начин ще гласоподават хората под карантина Говорителката на ЦИК няма отговор по какъв начин ще гласоподават хората под карантина
Не можем да отговорим по какъв начин ще гласоподават хора под карантина към този момент, ще се смисли за това, в случай че пандемичната конюнктура продължи. Това сподели...
Кандидатствали са и две физически лица. Единият е Михаил Димитров Вишанин, като неговите документи са подадени от „ Доминион Воутинг Системс, Инк. “ (с основни квартири в Съединени американски щати и Канада). Възможно е от ЦИК да са позволили неточност и претендентът да е „ Доминион Воутинг Системс.Инк “, а подаващият документите да е адв. Вишанин.
Вторият с оферта като физическо лице е Иван Величков Иванов.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР