Осем са отворените оферти в обществената поръчка за избор на

...
Осем са отворените оферти в обществената поръчка за избор на
Коментари Харесай

8 са офертите за изработването на технически проект за обходния път на Провадия

Осем са отворените предложения в публичната поръчка за избор на реализатор за разработване на механически план и план на Подробен устройствен план – Парцеларен проект на обходен път на град Провадия. Прогнозната стойност на публичната поръчка е 250 хиляди лева без Данък добавена стойност.

Процедурата се организира според член 104, алинея 2 от Закон за обществените поръчки, който планува комисията да извърши оценка на техническите и ценовите оферти на участниците в процедурата преди разглеждане на документите за персоналното положение и критериите за асортимент.

Отворените предложения са на:

· „ ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ " ООД - 196 152 лева без ДДС;

· „ ИНСТИТУТ Пожарна охрана ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА " ООД - 173 800 лева без ДДС;

· „ ЕНЕРГОЕКСПЕРТ " АД - 207 900 лева без ДДС;

· Обединение „ Ей Джей – Виа " ДЗЗД, в което вземат участие: „ Ей Джей Консулт „ ЕООД и „ ВИА ПРО ИНЖЕНЕРИНГ " ЕООД - 204 138 лева без ДДС;

· „ ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ " ООД - 196 900 лева без ДДС;

· „ ТРАНСКОНСУЛТ-22 " ЕООД - 196 900 лева без ДДС;

· „ АЛВЕ КОНСУЛТ " ЕООД - 187 440 лева без ДДС;

· „ ЪРБАН ГРУП " ЕООД - 179 993 лева без Данък добавена стойност.

Трасето на обходния път ще се отделя при 17-ти км на път ІІІ-208 Провадия – Дългопол – Айтос, преди нахлуване в Провадия, и ще обхожда източно града, след което ще се връща на третокласния път. С построяването му директният трафик ще се изведе отвън града и ще обезпечи безвредно и удобно пътешестване в региона.

Целта на оповестената социална поръчка е да се обезпечи планова подготвеност за доизграждане на почналия през 80-те години на предишния век обходен път на града. През 1984 година е направен работен план за обходен път на Провадия с дължина 4,6 км, разграничен на 4 сектора. На първите два сектора не е осъществявано строителство. В третия и в четвъртия сектор са изпълнени огромни уреди и действия по пътната настилка, само че заради стеснен финансов запас строителните работи са прекъснати през интервала 1991-1992 година

Изработването на техническия план е първата и наложителна стъпка преди предприемането на строителни работи. Въз основа на готовия план ще се дефинират съответните строително-монтажни работи, цената, срокът им за осъществяване и ще може да се пристъпи към избора на реализатор на строителството и на строителния контрол.

Индикативният период за осъществяване на поръчката е 440 календарни дни, от които 120 календарни дни са за разработване на механически план и план на Подробен устройствен план, а 320 календарни дни са за действане, оповестяване и одобрение на план на ПУП-Парцеларен проект.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР