Осем пощенски станции в област Хасково приемат годишни данъчни декларации

...
Осем пощенски станции в област Хасково приемат годишни данъчни декларации
Коментари Харесай

Осем пощенски станции в Хасковска област приемат годишни дек...

Осем пощенски станции в област Хасково одобряват годишни данъчни заявления за приходи, изплатени на физически лица през 2021 година, оповестиха от офиса на Националната организация за приходите.

Това са централните клонове в Хасково и Димитровград, както и станции по утвърден лист от " Български пощи " в общините Харманли, Симеоновград, Свиленград, Тополовград, Любимец и Ивайловград.



Служителите на пощенските станции са инструктирани в реда по банкет на формулярите. Това са наложителни данни и подписи на подателя, банкова сметка при нужда от възобновяване на надвнесен налог, наложителни приложения според от типа изплатен приход, приложени документи и заявления при прилагане на обещано облекчение и други.

" Подаването на годишни данъчни заявления на гише отвън регионалния град е вид, комфортен и желан от клиентите на Национална агенция за приходите, които към момента не употребяват електронните услуги на приходната администрация ", разясниха от офиса в Хасково. Оттам подсетиха, че най-лесният и бърз метод за обявление на приходите е през Портала за електронни услуги, с личен идентификационен код (ПИК) или с електронен автограф (КЕП).

Тъй като тази година законовият период за обявление и заплащане на налозите върху приходите на физически лица – 30 април е задочен ден, заявления и налози ще се одобряват до 3 май в това число.

Допълнителна информация за подаването на заявления, заплащането на дължими суми и използването на разнообразни данъчни облекчения може да се получи в уеб страницата на приходната организация () и на телефона на Информационния център на Национална агенция за приходите 0700 18 700 на цена, съгласно цените на съответния оператор.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР