Осем отбора от Формула 1 ще дадат днес шанс на

...
Осем отбора от Формула 1 ще дадат днес шанс на
Коментари Харесай

8 отбора пускат резервни пилоти в първата тренировка

Осем тима от Формула 1 ще дадат през днешния ден късмет на аварийни и млади водачи в първата подготовка за Гран При на Аби Даби. Единствено за Мерцедес и Алфа Таури ще употребяват титулярните си водачи в първата сесия.

Роберт Шварцман ще смени Карлос Сайнц във Ферари, а Лиъм Лоусън (на снимката) ще седна в колата на международния първенец Макс Верстапен.

Ветеранът Роберт Кубица пък ще кара за Алфа Ромео на мястото на Гуаню Джоу.
 Перес към този момент съжалява за острите си мнения в Бразилия Перес към този момент съжалява за острите си мнения в Бразилия
Двукратният международен първенец Фернандо Алонсо ще бъде заменен от Джак Дуън, Пиетро Фитипалди ще заеме мястото на Мик Шумахер в Хаас, а Логан Сарджънт ще е зад кормилото на колата на Никола Латифи.
 Смъртни закани към тима на Ред Бул след Гран При на Сао Пауло Смъртни закани към тима на Ред Бул след Гран При на Сао Пауло
Двама водачи ще дебютират в публична сесия във Формула 1 през днешния ден – новият първенец във Формула 2 Фелипе Другович ще смени Ланс Строл в Астън Мартин, а Пато О’Уорд ще кара за Макларън вместо Ландо Норис.
 Официално: Хюлкенберг сменя Шумахер Официално: Хюлкенберг сменя Шумахер
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР