Осем мигранти от Афганистан бяха открити днес сутринта в ТИР,

...
Осем мигранти от Афганистан бяха открити днес сутринта в ТИР,
Коментари Харесай

Заловиха българин, превозвал 8 нелегални мигранти

Осем мигранти от Афганистан бяха открити през днешния ден сутринта в ТИР, ръководен от български жител, който дошъл за инспекция на границата сред Румъния и Унгария, оповестява Българска телеграфна агенция. Камионът, тестван на Граничен контролно-пропусквателен пункт Вършанд, превозвал пластмаси за компания в Германия.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 551
При детайлна инспекция на транспортното средство в товарната част на камиона били открити осем задгранични жители. Лицата са били откарани в полицейско ръководство за по-нататъшна инспекция, която открила, че става дума за жители на Афганистан, подали молби за леговище в Румъния, оповестява граничната полиция в Арад.

Афганистанците може да бъдат разследвани за опит за незаконно прекосяване на държавна граница, а водачът - за трафик на мигранти.

Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 551  Близо 40 души са изчезнали след преобръщането на лодка с мигранти край Флорида Близо 40 души са изчезнали след преобръщането на лодка с мигранти край Флорида  Повече от 90% от арестуваните при опит да влязат у нас незаконни мигранти през 2021 година са мъже Повече от 90% от арестуваните при опит да влязат у нас незаконни мигранти през 2021 година са мъже  Мексиканските управляващи са записали над 3000 противозаконни мигранти за 48 часа Мексиканските управляващи са записали над 3000 противозаконни мигранти за 48 часа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР