Осем месеца след подозрителната смърт на модната дизайнерка Катрин Галахър

...
Осем месеца след подозрителната смърт на модната дизайнерка Катрин Галахър
Коментари Харесай

Разследване установи: Модна дизайнерка в САЩ е била убита

Осем месеца след подозрителната гибел на стилната дизайнерка Катрин Галахър проверяващите оповестиха случая за ликвидиране, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

В. „ Ню Йорк таймс “ се базира на Полицейското ръководство на Ню Йорк, което разгласи, че следствието на гибелта на Катрин Мари Галахър се е трансформирало в следствие за ликвидиране , откакто правосъден доктор e постановил, че дизайнерката е умряла от остро отравяне.

Аутопсията на 35-годишната Галахър разкри, че тя е била опиянена със гибелен коктейл , съдържащ фентанил, парафлуорофентанил и етанол. Разследващите допускат, че задачата е била кражба и по тази причина Галахър е била упоена.

Модната дизайнерка беше открита мъртва през юли 2022 година в жилището си в Манхатън, Ню Йорк.
Нюйоркският канал на телевизия Ен Би Си заяви в петък, че правоприлагащите органи не могат да дефинират дали нещо липсва от вкъщи на Галахър.

„ Решението на правосъдният доктор през днешния ден удостоверява това, което си мислехме: Кейти е жертва на закононарушение “, сподели фамилията на Галахър за телевизионния канал. „ Укривахме тази информация, до момента в който чакахме формалното разпореждане. Разпространението на тази вест ни оказва помощ да изясним нещата, да търсим правдивост и да скърбим по-открито. “

Смъртта на дизайнерката е един от няколкото случаи, разследвани като обири благодарение на опиати в Ню Йорк, заяви електронното издание на " Гардиън ". През миналата година в града е имало 26 сходни случая .

Галахър е ученик на Академията по дизайн в Роуд Айлънд.

„ Тя беше неповторима, красива, интелигентна, индиферентна и постоянно искаща. Беше работлива и надарена, имаше толкоз доста хрумвания и проекти за бъдещи планове “, написа Академията в текст в памет на починалата дизайнерка. „ Толкова сме горди с нея и с всичко, което тя реализира в границите на своя къс, само че пълностоен и хубав живот. За нас тя беше Кейти, нашата щерка, сестра и другар. “

Галахър започва стилната си марка през 2010 година Сред звездите, носили нейни тоалети, са Лейди Гага, Рита Ора и Лавърн Кокс .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР