Осем мъже са задържани за притежаване и разпространение на наркотични

...
Осем мъже са задържани за притежаване и разпространение на наркотични
Коментари Харесай

Осем души са задържани при полицейска операция в "Слънчев бряг"

Осем мъже са арестувани за владение и разпространяване на наркотични субстанции при полицейска интервенция в курортния комплекс " Слънчев бряг " на 3 и 4 август, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

С повдигнати обвинявания и ограничения за неотклонение до 72 часа са двама 49-годишни, от София и Несебър.

Криминално проявеният и осъждан столичанин е бил арестуван край ресторант в курорта, откакто при инспекция у него бил открит найлонов плик с към 15 грама метамфетамин. От квартирата му служители на реда са иззели и плик с амфетамин.

От жителя на Несебър, който е престъпно проявен, чиновници на реда иззели 41 пликчета с кокаин, шест – с канабис, пет – с хашиш и 337 таблетки екстази. Събраните против двамата мъже данни за владение и разпространяване на наркотични субстанции са докладвани на Окръжна прокуратура – Бургас.

Бързи производства са стартирани против петима мъже, трима от тях непознати жители, на които са били наложени 24-часови полицейски ограничения за задържане.

От чужденците, тествани край хотел в Слънчев бряг, служители на реда са иззели 11 свивки с марихуана и три розови хапчета, евентуално екстази, чийто прецизен състав е в развой на изясняване. Общо 400 грама канабис, разпределени в три найлонови топки, както и саморъчно свита цигара били открити при претършуване в апартамент в курорта, населяван от 29-годишен старозагорец, престъпно проявен и осъждан. Русенец на 38 години е бил тестван в региона на автогарата. От него полицията е иззела три плика с канабис и два – с метамфетамин.

В ранните часове на 4 август е бил арестуват в Несебър 15-годишен юноша от Стара Загора, откакто при инспекция у него били открити наркотични субстанции. Работата по този случай продължава. Ден по-късно, чиновници на районно управление (на МВР) - Приморско също засекли младеж с опиати.

Около 1:30 ч. на 5 август, в двора на учебно заведение в града бил тестван 18-годишен локален юноша, от който са били конфискувани плик с към 12 грама марихуана, а от вкъщи му – още 4 грама от същия опиат. Задържан е с полицейска мярка за период до 24 часа, по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР