Осем мъже са задържани при спецакция в Харманли, съобщиха от

...
Осем мъже са задържани при спецакция в Харманли, съобщиха от
Коментари Харесай

Осем мъже са задържани при спецакция в Харманли

Осем мъже са арестувани при спецакция в Харманли , оповестиха от Районната прокуратура. Един от арестуваните е открит в миг на кражба от склад на артикули за бита и хранителни артикули в гр. Харманли.

Полицейските чиновници разкрили в лек автомобил, марка " Рено ", паркиран пред склада, питателните артикули и перилни препарати. При обиск в него са открити близо 15 000 лв..

Разкрити са и два случая за държане на акцизни артикули без бандерол . От лек автомобил, марка " Рено ", каран от 43-годишен мъж, и от жилище в гр. Симеоновград, са конфискувани общо 400 къса цигари и 500 грама нарязан тютюн .

При акцията е открит противозаконен пункт за събиране на бракувани коли в с. Свирково, общ. Харманли . В двор на склада са открити 60 автомобила, 23 от тях са излезли от приложимост, за което чиновник на РИОСВ-гр. Хасково, е съставил констативен протокол и акт по Закона за ръководство на отпадъците.

При акцията е издирено лице, на което е повдигнато обвиняване за кражба на телефони при повторност, в значителен случай. Още един мъж е арестуван за кражба от търговски обекти, а 23-годишен юноша за държане на малко количество канабис.

По време на Специализираната полицейска интервенция са тествани общо 24 обекта, 85 моторни транспортни средства и 134 лица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР