Осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим получи

...
Осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим получи
Коментари Харесай

8 години затвор и 20 бона обезщетение за изверг, изнасилил девойка в Козлодуйско

Осем години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим получи изрод от Козлодуйско, насилил 17-годишно момиче, научи BulNews.bg.
Зверството е осъществено на 16 юли предходната година в село от общината. Евстати Евстатиев направил дейности със 17-годишно момиче за да възбуди и удовлетвори половото си предпочитание без сексуален акт. След това обаче пристрастеностите му ескалирали и той се съвкупил с нея, като я принудил към това със мощ. Той я налагал с юмруци в региона на лицето и главата и й отправял закани с ликвидиране. „ Ти в този момент ще умреш тука като куче “, крещял насилникът на девойката.
Насилието върху малолетната траяло два часа и половина, по време на което обвиненият показал изключителна гняв, озлобление и садизъм по отношение на нея.
От заключението на осъществената в хода на досъдебното произвеждане правосъдно здравна експертиза е видно, че вследствие на нанесения побой потърпевшата получила отоци, кръвонасядания, охлузвания в региона на лицето, главата, тялото, с данни за мозъчно разтърсване. Наред с това й била породена разкъсно-контузна рана и оток на пръст на лявата ръка.
В правосъдната зала Евстатиев не се признал за отговорен. Въпреки това магистратите били безапелационни, че той би трябвало да си понесе заслуженото и му наложили строгата глоба. Освен присъдата, подсъдимият би трябвало да заплати на потърпевшата 20 000 лв. за нанесени неимуществени вреди, както и разноските й по делото.
Присъдата на Районен съд - Козлодуй може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд - Враца в законоустановения период.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР