Осем души са задържани при полицейска акция срещу наркотрафика в

...
Осем души са задържани при полицейска акция срещу наркотрафика в
Коментари Харесай

Осем задържани за наркотици в столичния ”Младост”

Осем души са арестувани при полицейска акция против наркотрафика в столичния квартал „ Младост “ късно нощес. Това сподели шефът на основна дирекция „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски в предаването „ Тази заран “. „ Това е интервенция на звеното за противопоставяне на наркоразпространението на Столичната дирекция на вътрешните работи. Правят се обиски и претърсвания на доста адреси на територията на столицата “, изясни гл. комисар Терзийски.

При претърсванията са открити огромно количество марихуана, пакетирана и подготвена за пазара. От планове пакет може да се създадат до 400 цигари. Също по този начин амфетамин и дребна лаборатория за развъждане на канабис.

По мотив арестуваната през почивните дни група той уточни, че убийството на техен член е довел до разкриването им. Застреляният таксиметров водач беше открит през февруари, а до закононарушението се стигнало, тъй като заплашил, че ще ги издаде на полицията.

Групата е работила и у нас, и в чужбина, а тарторът на бандата към този момент се е сдобил с обвиняването в подбуждане. Задържан е и причинителят на убийството.

Терзийски заяви и за още една хваната тайфа „ остарели познайници” на полицията. Четирима обрали търговец от пазара „ Илиянци”, блокирайки колата му и употребявайки сълзотворен газ, с цел да го обезвредят. Извършителите имат по няколко висящи присъди в това число и в чужбина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР