Осем души са били задържани при спецакция за противодействие на

...
Осем души са били задържани при спецакция за противодействие на
Коментари Харесай

Спецакция срещу наркоразпространението в Пловдивско

Осем души са били арестувани при спецакция за противопоставяне на използването на опиати, извършена на територията на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

 

При подхванати процесуални и следствени дейности служители на реда от Първомай са иззели близо 900 грама марихуана. По-голямата част от дрогата - 534 грама, те намерили в квартирата на 21-годишен юноша, прочут за сходна противозаконна активност. Останалото количество било укрито в землището на квартал " Любеново " от 17-годишен престъпно проявен.

 

Спрямо двамата причинители била взета 24-часова мярка за неотклонение. Междувременно в Пето районно управление (на МВР) се озовали двама жители на общежитие на бул. " Санкт Петербург " в Пловдив.

 

При инспекция униформените открили, че 23-годишен отглеждал в стаята си три канабисови насаждения. Стрък от опиата и близо 24 грама марихуана били иззети от негов 21-годишен комшия. Пак в регионалния град, в квартал " Столипиново " и на бул. " Пещерско шосе ", с разнообразни разфасовки на амфетамин и марихуана били хванати двама водачи на моторни транспортни средства, на 40 и 27 години.

 

В Сопот и в село Царацово пакетчета с сходно наличие носели и 35-годишен мъж и 17-годишен младеж. Срещу всички причинители са формирани бързи производства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР