Осем държави много енергично настояваха през целия първи ден до

...
Осем държави много енергично настояваха през целия първи ден до
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Мирът минава през подкрепата за Украйна

Осем страни доста пламенно упорстваха през целия първи ден до ранните засове на 12-и за смяна в езика. Това не беше признато след спор в демократична полемика. Да бъде по-изричен, не график, по-скоро да се вкара думата " покана ", което би дало отговор на упованията на украинската страна и Зеленски.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11135
" В нашата специалност не думите, а даже сричките имат значение. Надделя мнението, че не е време към момента да се залага като последваща стъпка ", добави тя.

" Можем да разберем настойчивостта на Зеленски, само че считам, че по доста британски фасон беше поднесена и другата позиция от страните, които потвърдиха политическа поддръжка и поеха съответни задължения. В един и същи ден имаше съответни задължения през подписани документи. Много мощна поддръжка, изразяваща се в на практика пакети, които Украйна към този момент получи. Те би трябвало да уважат цялата поддръжка, която получават, само че да не считаме, че сме безкрайни алтруисти, ние го вършим и за себе си - не желаеме войната да е на нашия предел. Мирът минава през поддръжката за Украйна ", разяснява още Поптодорова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР