Осем български граждани изнасилиха 13-годишно момиче в германския град Велберт,

...
Осем български граждани изнасилиха 13-годишно момиче в германския град Велберт,
Коментари Харесай

Българи изнасилиха 13-годишно момиче в Германия

Осем български жители изнасилиха 13-годишно момиче в немския град Велберт, оповестяват немските медии.

Жертвата била нападната на 21 април, само че управляващите запазили случая в загадка поради нейната сигурност, показва „ Билд” (Bild.de)

Близо 3 години затвор за изриталия жена в берлинското метро

Осъдиха трима мигранти, изнасилили жена онлайн във "Фейсбук "

В Германия: 17-годишен българин умъртвил 15-годишна румънка

Младежите, които са разпознати, са на възраст сред 14 и 16 години. Те пресрещнали момичето в парк в града и го насилили неведнъж. Жертвата се прибирала от подготовка по плуване. Освен това те снимали всичко с мобилните си телефони.

И преди този момент момичето било атакувано от същите младежи, само че единствено вербално. Според проверяващите те възнамерявали изнасилването и причаквали жертвата.

В последна сметка момичето било избавено от инцидентно минаваща жена, която самоуверено се хвърлила против нападателите и след това повикала полицията.

До момента 6 от младежите, взели участие в изнасилването, са арестувани, а останалите двама се търсят.

Според прокуратурата във Вупертал те са упрекнати в „ съществено полово престъпление”. Двама от участниците осъществили изнасилването, а останалите снимали с телефоните си. После групата завлякла момичето под непосредствен мост, където наподобява щели да продължат да се гаврят с нея, когато се намесила минаващата наоколо жена.

Всички арестувани са родени в България. Те живеели в региона на Велберт и до този миг не са регистрирани за други престъпни прояви. Някои от тях признават действието си, други отхвърлят да са взели участие в него, показва „ Хойте” (Heute.at).

Според „ Фокус” (Focus.de) е допустимо душeвността на младото момиче да остане повредена вечно. Информацията незабавно бе подета от крайно-дясната партия „ Алтернатива за Германия”.

Tat mit Handy gefilmt - Acht Jungen missbrauchen Mädchen im Wald.
Nach BILD-Informationen soll die Gruppe bulgarisch-stämmiger Jugendlicher die Schülerin am 21. April im Parkbad „ angemacht “ haben. https://t.co/NAv44ZQ9Z0
— AfD Bitburg-Prüm (@AfD_Eifelkreis) June 12, 2018
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР