Осем амбициозни и целеустремени студенти от седем различни университета ще

...
Осем амбициозни и целеустремени студенти от седем различни университета ще
Коментари Харесай

КЦМ 2000 Груп отпусна стипендии на осем изявени студенти

Осем амбициозни и целеустремени студенти от седем разнообразни университета ще получават ежемесечна стипендия от КЦМ 2000 Груп. На тържествена гала в края на предходната седмица младежите подписаха контракт за финансова поддръжка за академичната 2021/2022 година. Стипендията е в размер на 400 лв. на месец без никакви условия защо могат да бъдат изразходвани средствата.

„ Стипендията на КЦМ 2000 Груп има две доста значими характерности. Първо, ние се опитваме да подпомогнем образователния развой на студенти от всички области на познанието. В коя сфера на познанието се развивате, за нас няма никакво значение. Така, в случай че вие, младите, съумеете да се реализирате добре, всички ние ще бъдем добре!”. С тези думи основният изпълнителен шеф на КЦМ 2000 Груп Румен Цонев приветства студентите. Втората специфичност на стипендията е, че младежите нямат ангажимент и обвързване да работят в компанията след дипломирането си. „ Нашата работа, на мениджмънта, е да създадем и развиваме такава компания, която да бъде забавна за работа на студенти като вас и вие сами да желаете да дойдете при нас “, добави Румен Цонев. Според изследване на компанията други такива безусловни стипендии в България няма. Повечето работодатели изискват от младежите като реципрочна мярка наложително да работят най-малко краткотрайно във компанията, отпуснала финансовата поддръжка.

Сред тазгодишните стипендианти има студенти от Химикотехнологичен и металургичен университет-София, Технически университет-София и филиала му в Пловдив, ПУ „ Паисий Хилендарски “-Пловдив, Медицински университет-Пловдив, АМТИИ „ Професор Асен Диамандиев “-Пловдив. Всички финалисти са били утвърдени след писане на есе по авансово заложена тематика. В третото издание на „ Национална стипендия КЦМ” има и българска студентка, която се образова в университет в Единбург и която за повторно кандидатства и се класира измежду финалистите. „ Вие сте най-хубави посланици на нашата компания”, поздрави стипендиантите и изпълнителният шеф на КЦМ АД Иван Добрев.

Стипендиантите на КЦМ 2000 Груп имаха шанса да се включат и в „ Ден на отворените порти за студенти” в предприятието. Те се срещнаха от близко с високотехнологичното съоръжение, оптимизациите и вложенията, осъществени от компанията през последните години. Бяха посетени Оловно и Цинково произвеждане, Химична лаборатория, Пречиствателна станция за отпадни води и Лабораторията по екология. Събитието бе част от огромната стратегия за отбелязване на 60-ия празник на КЦМ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР