Осъзнаването, че къдриците са равносилни на идентичност, може да дойде

...
Осъзнаването, че къдриците са равносилни на идентичност, може да дойде
Коментари Харесай

Как опитомих вълните

Осъзнаването, че къдриците са равносилни на еднаквост, може да пристигна късно. Аз и до през днешния ден тичам от определението къдрава – вълните в косите ми от време на време са припрени, различен път са в цялостен релакс. Когато поверих грижата за тях на серията L’Oréal Professionnel Curl Expression, се случиха две неща. Първо, убедих се, че имам къдрици. Второ – просто им е липсвала сила, с каквато я заредиха продуктите от линията.При липса на верни грижи всяка коса може да аргументи прочувствен дискомфорт, защото известието, което изпраща, е, че просто не е красива и здрава. А къдравата коса изисква особено отношение, оформяне и поддръжка. Тя има спомагателна потребност от хидратация и дефиниране. Преди приоритет за мен беше стилизирането, след това започнах да обръщам повече внимание на грижата за къдриците. Но методът на Curl Expression сплотява двете и в това като че ли е тайната на триумфа.

Експертен опит Според специалистите всеки вид къдрици е друг и се нуждае от неповторима грижа. Но L’Oréal Professionnel създават изключителна рутина, подобаваща за всички типове къдрава коса. Общият им проблем е дехидратацията и накъсването. От L’Oréal основават новаторска формула, която подхранва и укрепва къдриците от корена до върха, запазвайки естествената им форма и хубост. Усещането за свободно придвижване на кичурите се дължи навръх тази вътрешна мощ, която те получават. Осигуряват им я съставки като глицерин, урея Н и дестилат от семена на хибискус. Накратко – професионалният опит е „ заключен “ в няколко продукта за домашна грижа за коса.Да бъдат открити и задоволени същинските потребности на къдравите коси става допустимо с помощта на съдействието на специалистите на L’Oréal Professionnel с фризьори от целия свят. Усилията им раждат най-ефективната съгласно моя персонален опит формула, която възвръща същинската текстура на косата. Всеки артикул със своя задача

Гел-шампоан с транспарантна и нежна текстура за интензивно разчистване – употребявам го един път на две седмици, с цел да отстрани дейно всички насъбрани замърсявания.

Крем-шампоан за интензивно поддържане - може да се употребява всеки ден, гальовен е към косата и я оставя интензивно хидратирана, а къдриците се разплитат по-лесно.

Интензивната хидратираща маска хидратира в дълбочина, без да утежнява, като придава и искра на къдриците.

Спрея за ускорение на изсушаването нанасям след муса и, както подсказва името му, той редуцира времето за сешоара с към една трета. Ултрафините капчици впръсквам в косата от разстояние към 20 см.

Крем-мус 10-в-1 с текстурата на разрушена сметана е мултифункционален артикул – преди изсушаване подкрепя термозащитата и в допълнение хидратира и укрепва косата, а след изсушаване или в останалите дни я пази от влага и оформя кичурите.

Спрей грижа за ободряване на къдриците употребявам съвсем всяка заран – освежава ги след триенето им във възглавницата и ги прави по-еластични.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР