Осъзнаваме отговорната позиция, в която сме. Уверявам ви, че най-страшните

...
Осъзнаваме отговорната позиция, в която сме. Уверявам ви, че най-страшните
Коментари Харесай

Кирил Петков: Готови сме на диалог с абсолютно всеки депутат от всяка партия, който може да взима решенията си сам

Осъзнаваме виновната позиция, в която сме. Уверявам ви, че най-страшните сюжети, които се чертаят от политическите анализатори, вкарват спомагателен боязън в обществото, тъй като знаете, че азерския газ потече на еедна трета от цената на досегашните ни снабдители. От през вчерашния ден индустриалното ни произвеждане гони цялостен връх в Европейски Съюз, тъй че макар инфлацията, държавното управление досега се оправя доста добре. Но ние осъзнаваме голямата отговорност, която имаме пред българския народ, осъзнаваме,  че политическата рецесия би трябвало да се избегне непременно.  

Това сподели министър председателят в оставка Кирил Петков на консултациите при президента Румен Радев. 

Ние сме тук да заявим готовността си да бъдем напълно диалогични и да създадем всичко допустимо да има България работещи парламент и държавно управление. Единствената цена, която не сме подготвени да платим, е да дадем публичните средства в ръцете на шепа хора, които могат единствено да ограбват популацията. Така че ние заставаме през днешния ден със своята диалогичност пред вас. Но доста зависи и от вашето решение при кой ще отиде третия мандат, тъй че чакаме това решение и в случай че е при наши съдружни сътрудници, то ние сме отворени за разговор съвсем непременно, уточни Петков. 

С безусловно всички народни представители от безусловно всички партии сме подготвени да приказваме, които могат да взимат сами решения в Народното събрание и не са подвластни от подмолни сили, които не са в Народното събрание. Това е нашата позиция и подготвеност, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР