Осъзнавам, че второто място е изпитание за вашите политически принципи.

...
Осъзнавам, че второто място е изпитание за вашите политически принципи.
Коментари Харесай

Радев пита ПП-ДБ: Кога виждате подходящото време за връчване на първия и втория мандат?

„ Осъзнавам, че второто място е тестване за вашите политически правила. Вие сте със поръчка за опция на остарелия управнически модел. Важно е да чуем вашата формула за сформиране на държавно управление с първия мандат. Ако това не се случи по какъв начин виждате тази формула, когато мандатът пристигна при вас, в търсене на необятна поддръжка ли или държавно управление на малцинството? Или друга форма. “

Това сподели президентът Румен Радев на делегацията на коалиция ПП-ДБ по време на консултациите в президентството.

„ Друга значима задача е законодателната активност, където вие като втора политическа мощ имате сериозна парламентарна тежест. Какви са желанията ви за приоритизиране? Освен Законът за бюджета би трябвало да приемем законите, които ще допринесат за Планът за възобновяване и резистентност, Шенген, еврозона. Факторът време е доста значим. Вие по кое време виждате подобаващото време за връчване на първия мандат, в случай че той не сполучи, на втория? За нас ще бъде значимо да чуем вашето мнение “, сподели още той. 

 

бединението ПП-ДБ поставя явен стандарт в българската политика. Време е да създадем промяната в правосъдната система. Това съобщи водачът на Политическа партия Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Петков добави като цели следствието на основния прокурор в България, антикорупционната комисия, Шенген.

Според него би било позор да бъдем разграничени от Румъния и да бъдем поставени като второкласен европейци.

Петков означи като приоритет и Еврозоната и с цел да бъде нашата банкова система в действителност постоянна, би трябвало да го създадем.

отговори Кирил Петков от Политическа партия.

Радвам се, че стигаме до законодателните цели. Вече има схващане в обществото и партиите, че обществените финанси би трябвало да се ръководят по метода, по който парите да стигат до всички български жители и компании, а не до определени жители и компании, разяснява Асен Василев.

Съдебната промяна към този момент събира поддръжка, най-малко декларативно, включително смяната в структурата на прокуратурата, която стои на дневен ред от 2017-а. Еврозоната и Шенген макар някои компликации по пътя имаме към този момент действителна поддръжка да бъде приключен процесът сполучливо, сподели Василев. Ние и ГЕРБ сме съперници, считаме, че моделът, който страната би трябвало да се развива е друг. Но по тези цели успяхме да намерим законодателна основа по този начин, че тези закони да се одобряват. Дори съперниците могат да се почитат, само че има ясни граници, които не могат да се прекрачват, това ясно бе декларирано и препотвърдено след изборите, тези ясни граници са, че няма по какъв начин в изпълнителната власт Политическа партия и ГЕРБ да работят дружно. Няма по какъв начин с първи мандат да има държавно управление, подкрепено от нас с политическа партия ГЕРБ, акцентира Асен Василев. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР