Осака: Отношението ми към Серина няма да се промениНовата шампионка

...
Осака: Отношението ми към Серина няма да се промениНовата шампионка
Коментари Харесай

Осака: Отношението ми към Серина няма да се промени

Осака: Отношението ми към Серина няма да се промени
Новата шампионка на Ю Ес Оупън Наоми Осака показа, че случаят на корта във финала против Серина Уилямс няма да промени отношението й към именитата американска тенисистка.

36-годишната Серина бе осъдена във втория сет със длъжностен гейм в интерес на Осака поради пререкания с рефера на стола и обвинявания към него в пристрастност и сексизъм.

"Знам, че тя мощно желаеше да завоюва 24-и трофей от Големия шлем. Всички знаят това. Когато излязох на корта, се усещах различен човек. Не бях почитател на Серина, а просто тенисистка, играеща против друга тенисистка. Но когато след това я прегърнах край мрежата, още веднъж се почувствах като малко дете.

В детството си аз взех решение да бъда като Серина. Винаги ще мисля с обич за нея и този мач няма да промени отношението ми към нея. Тя беше доста блага с мен след мача на корта и подиума", сподели Осака. В Ню Йорк тя се пребори за втора купа в кариерата си и първа от Големия шлем в дебютното си присъединяване на край. В понеделник Осака ще дебютира в Топ 10 в ранглистата на седма позиция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР