Осака: Казах си, че трябва да продължа да се боряЯпонката

...
Осака: Казах си, че трябва да продължа да се боряЯпонката
Коментари Харесай

Осака: Казах си, че трябва да продължа да се боря

Осака: Казах си, че би трябвало да продължа да се боря
Японката Наоми Осака призна, че е била извънредно разочарована, че е изпуснала три следващи мачбола във втория сет на финала на Аустрелиън Оупън, само че си е споделила, че би трябвало да продължи да се бори и това в последна сметка и донесе триумф над Петра Квитова.

21-годишната Осака пропусна три шампионски точки във втората част и изглеждаше сломена, само че откри темперамент, с цел да стигне до победа в три сета и да завоюва втора купа от Големия шлем в кариерата си. "Разбира се, че бях доста разочарована и тъжна, когато изпуснах трите мачбола. Опитах се да си кажа, че няма какво да направя, че играя във край и би трябвало да продължа да се боря. Не можех да се държа хлапашки и да се откажа", разяснява Осака след дуела.

"Говоренето и речите не са най-голямата ми мощ. Петра, благодаря ти, че беше част от този край, за мен беше гоялма привилегия да играя против теб. Ти още веднъж се потвърди като една същинска шампионка. Благодаря на всички, които дойдохте да гледате мачовете, макар че беше толкоз горещо през последните две седмици. Благодаря на уредниците, подавачите и доброволците. Поздравявам своя тим, без тях нямаше да реализира това", сподели още японката по време на церемонията по награждаването. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР