Осъдителната присъда, която беше обявена вчера от Апелативния съд, е

...
Осъдителната присъда, която беше обявена вчера от Апелативния съд, е
Коментари Харесай

Чичото на убития в Борисовата градина Георги: Присъдата на Матев е ниска


Осъдителната присъда, която беше оповестена през вчерашния ден от Апелативния съд, е добра вест, само че 6 години и половина са нищо за това закононарушение – ликвидиране на дете. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Илиян Георгиев, чичо на в Борисовата градина Георги Игнатов.

Вчера Софийският апелативен съд (САС) призна Йоан Матев за на 15-годишното момче и го осъди на 6 години и половина затвор. Присъдата на Софийския градски съд (СГС), който, е анулирана. Решението на Апелативния съд може да се апелира пред висшия касационен съд.

Когато на първа инстанция го оповестиха за невиновен, това беше тежък удар върху нас, показа чичото на убития Георги. Той посочи, че околните на момчета са душевен изцедени от този траял 7 години развой.

Според него отбраната на с обжалването на ефикасната присъда пред Върховния касационен съд, тъй като делото е изрядно – няма никакви процесуални проблеми.

„ По-добре Йоан Матев, непосредствено казано, да си влиза в пандиза и да си излежава присъдата “, разяснява Илиян Георгиев.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР