Осъдиха на доживотен затвор мъж, пребил до смърт приятелката си

...
Осъдиха на доживотен затвор мъж, пребил до смърт приятелката си
Коментари Харесай

Осъдиха на доживотен затвор мъж, пребил до смърт приятелката си

Осъдиха на пожизнен затвор мъж, пребил до гибел приятелката си в Плевенско. 49-годишният е приет за отговорен за това, че на 24 май 2020 година в село Рибен умишлено е умъртвил 41-годишна жена по особено мъчителен метод и с особена свирепост, оповестиха от Прокуратурата. Тя е умряла на 2 юни.

От събраните доказателства по делото е открито, че причинителят и жертвата са се познавали повече от 20 години. Неколкократно имали любовни връзки, последната им връзка е от 2019 година

На 23 май 2020 година двамата са били дружно на рожден ден в дома на свои другари, където консумирали алкохол. Мъжът се е държал нападателно. Между двамата възникнал скандал, защото той видял дамата да написа нещо в телефона си.

Издърпал я, след което двамата напуснали празненството. Прибрали се в дома на мъжа. На 24 май 2020 година сред тях отново зародил скандал. Той почнал да нанася удари на приятелката си с юмруци и плесници в разнообразни елементи на тялото ѝ. Повалил я на земята и продължил да я рита с крайник в гърдите, корема и главата, нанесъл ѝ и множество удари по тялото. Тя спряла да оказва опозиция, само че все пак той продължил да я удря.

След побоя мъжът оставил безжизненото тяло на леглото, не потърсил здравна помощ и не съобщил до 25 май, когато на място бил изпратен екип на " Спешна помощ ". Въпреки оказаната здравна помощ, дамата е умряла от нанесените ѝ травматични увреждания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР