Осъдиха жена, написала Не на войната“ на бюлетината си на

...
Осъдиха жена, написала Не на войната“ на бюлетината си на
Коментари Харесай

Осъдиха жена, написала „Не на войната“ на бюлетината си на изборите за президент на Русия

Осъдиха жена, написала „ Не на войната “ на бюлетината си на изборите за президент на Русия, на които Владимир Путин беше избран отново на поста, бе наказана през днешния ден на осем дни затвор.

Жената „ взела бюлетина и написала: „ Не на войната “ на гърба с червен маркер, след което пуснала бюлетината в урната “, се споделя в изказване на Дзержинския областен съд в Санкт Петербург – втория по величина град в страната.

Съдът постанови, че по този метод обвинената е „ развалила държавно имущество и е дискредитирала съветските въоръжени сили “, и я осъди на санкция в размер на 40 000 рубли и осем дни административен арест.

По данни на неправителствената организация OВД-Инфо, профилирана в регистрацията на арести в Русия, 119 души са били арестувани за разнообразни протестни дейности по време на президентските избори.

Путин инструктира ФСБ да ускори антитерористичната работа, защото врагът е подготвен на всичко.

„ Моля ФСБ, дружно с други разследващи служби и правоприлагащи органи, под координацията на Националния комитет за битка с тероризма, съществено да ускори антитерористичната работа във всички области, разбирайки, че имаме работа със мощен, рисков зложелател, в чийто боеприпас има необятни осведомителни, механически и финансови благоприятни условия “. Това сподели Путин, обръщайки се към чиновниците от ФСБ, напомня SafeNews.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР