Осъдиха 30-годишен мъж за блудство, закана за убийство, хулиганство и

...
Осъдиха 30-годишен мъж за блудство, закана за убийство, хулиганство и
Коментари Харесай

Близо 4 години затвор за 30-годишен, блудствал с малолетно момче в Пловдив

Осъдиха 30-годишен мъж за блудничество, закана за ликвидиране, безчинство и разваляне на непознато имущество. Присъдата е по обвинителен акт на Районна прокуратура-Пловдив.

30-годишният Благовест е наказан от районният съд в Пловдив на 3,8 години затвор. Той е наказан за това, че е блудствал с ненавършило 14-годишна възраст момче. Мъжът е наказан и за това, че незаконно е развалил непознати движимости. Той е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, счита съдът.

На 13 юли 2016 година във вход на жилищна постройка Благовест е блудствал с малолетно момче. Сигнал за случилото се бил подаден в МВР-Пловдив.

На 18 септември пък Благовест изритал няколко пъти вратата на негова съседка в жилищната постройка, където живее. Мъжът счупил звънеца и отправил заплашителни изрази към дамата: " Този път ще те убия, ще те размажа. Сега влизам и никой няма да може да те избави ". Месец по-късно той развалил вратата на същата съседка като отправял мощни удари с крайник и засегнал целостта на лайсната и секретната ключалка.

Районен съд-Пловдив му е наложил наказване от 3,8 години " отнемане от независимост " при първичен общ режим и публично неодобрение, което следва да се извърши като се прочете присъдата пред живущите в блока, където е живял Благовест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР