Осъденият на доживотен затвор Георги Вълев, част от престъпната група,

...
Осъденият на доживотен затвор Георги Вълев, част от престъпната група,
Коментари Харесай

С пура в уста и с тениска на Че Гевара: Лидер от Килърите с демонстративно търсене на провокация

Осъденият на пожизнен затвор Георги Вълев, част от незаконната група, станала известна като " Килърите “, е бил конвоиран от чиновници на Главна дирекция " Охрана “ до Административен съд София област за явяване в правосъдно съвещание. 

" Пурата в устата на лицето ясно демонстрира демонстративното търсене на провокация и търсенето на публично внимание, което характеризира държанието на ограничения от независимост “, декларират от основната дирекция, представени от Българска телеграфна агенция.

На чиновниците на ГДО е обърнато внимание за “по-строго и прецизно осъществяване на служебните им отговорности при сходни обстановки, в които се търси очевидна провокация ".

Георги Вълев е наказан на пожизнен затвор без право на подмяна за организирането на две убийства на търновския юрист Петър Лупов и на шуменския предприемач Румен Рачев. Той е част от групата, водена от Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Васко Кеца и Янко Попов - Туцо Дебелия.

Вълев е лингвист и някогашен преподавател по немски език. По време на мегапроцеса " Килърите " се разгласи за сина на почтени идеалисти комунисти. 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР