Осъденият на 5 години и 10 месеца затвор зет на

...
Осъденият на 5 години и 10 месеца затвор зет на
Коментари Харесай

Затворник от кралското семейство на Испания пуснат за Коледа

Осъденият на 5 години и 10 месеца затвор шурей на краля на Испания Иняки Ундангарин получи първата си отпуска за положително държание на Бъдни вечер, заяви " Ел Паис ". Съпругът на инфантата Кристина влезе зад решетките на 18 юни 2018 година с присъда за данъчни закононарушения, търговия с въздействие, заграбване, административна машинация. Днес на Коледа той бе на черква със фамилията си в град Витория, като след службата се разноски, хванал за ръка брачната половинка си Кристина, оповестява " Канал 3 ". 

``
реклама
 
След приключване на четвърт от присъдата му някогашният капитан на националния тим по хандбал на Испания получи право на отпуск. Той пусна молба за 7 дни, само че получи единствено 4 и в събота би трябвало да се върне назад до 8:40 ч.
 
51-годишният Иняки, който има два бронзови медала с Испания от олимпиадите в Атланта (1996) и Сидни (2000 г.), ще изкара тези дни дружно със брачната половинка си Кристина и децата им в къщата на майка му във Витория в баската провинция. 
 
Той излезе във вторник сутринта от пандиза в Бриева в провинция Авила, северозападно от Мадрид, с цел да извърши нормалните си публични действия като доброволец в учебен център за хора с увреждания. Вече по здрач към 20 ч. той се качи на кола, ръководена от брачната половинка му Кристина, с която отпътуваха за Витория.
  
От септември насам снажният шурей на крал Хуан Карлос I, който абдикира в интерес на сина си през 2014 година, има право 2 пъти седмично да излиза от пандиза, с цел да работи като доброволец по 8 часа с хора с увреждания. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР