Осъденият на 16 години затвор за педофилия британски музикант Гари

...
Осъденият на 16 години затвор за педофилия британски музикант Гари
Коментари Харесай

Гари Глитър, осъден за педофилия, остава в затвора

Осъденият на 16 години затвор за педофилия английски музикант Гари Глитър остава в пандиза, откакто получи отвод от комисия за условно освобождение, заяви Би Би Си. 

Глитър, чието рождено име е Пол Гад, влиза в пандиза през 2015 година за полова корист с три ученички от 1975 година до 1980 година Той е освободен през февруари предходната година автоматизирано, след приключването на половината присъда, само че шест седмици по-късно още веднъж влиза в пандиза за нарушение на изискванията. 

Музикантът, който е на 79 години, не се признава за отговорен. Според комисията той не демонстрира " никакво състрадание към жертвите ". 

Гари Глитър е един от пионерите на глем рока. Кариерата му стартира през 60-те години на предишния век. Издал е седем албума. Глитър има три шлагера номер едно в английската ранглиста, измежду които I'm the Leader of the Gang (I am!).

Гари Глитър е наказан и влиза в пандиза за първи път през 90-те години на предишния век за владеене на хиляди нецензурен фотоси с деца. След като е освободен, той се открива в Камбоджа, само че е експулсиран оттова през 2002 година поради обвинявания за полови закононарушения, напомня Би Би Си.

През март 2006 година е наказан за корист с две девойки, на 10 и 11 години, във Виетнам, и е в затвор две и половина години. 

Престъпленията на Гари Глитър, които датират още от 70-те години на предишния век, са разкрити след интервенция, почнала поради обвинявания за педофилия против водещия Джими Савил, написа Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР