Осъдени на смърт преди въвеждането на мораториума в може да

...
Осъдени на смърт преди въвеждането на мораториума в може да
Коментари Харесай

В Русия освобождават затворници, осъдени на смърт

Осъдени на гибел преди въвеждането на мораториума в може да бъдат освободени в границите на идващите две години, оповестява вестник „ Известия “, като се базира на данни от Федералната работа за осъществяване на наказванията. Уточнява с, че все още наказаните на гибел в страната, които може да се окажат на независимост, са 11, съобщи организация Фокус.

След приемането на мораториум върху смъртното наказване през 1997 година присъдите на наказаните бяха сменени с отнемане от независимост до 25 години.
 Руска атомна подводница загуби мощ край крайбрежията на Дания Руска атомна подводница загуби мощ край крайбрежията на Дания
Руска подводница с нуклеарен мотор изгубила скорост във водите източно от датския град Орхус, съобщи БГНЕС, базирайки се на норвежки...

„ Почти всички тези лица са направили закононарушения против живота и здравето на жителите по хулигански или егоистични подбуди “, прецизираха от службата. 

Източник от Федералната работа за осъществяване на наказванията удостовери, че някои от наказаните може да завършат изтърпяването на наказванията си тази и идната година.

Мораториумът върху използването на смъртното наказване в Русия е въведен на 16 април 1997 година Последната смъртна присъда в Руската федерация беше изпълнена през 1996 година Името на екзекутирания не бе оповестено публично.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР