Осъдената за убийство Ди Ди Мур е подала редица искове

...
Осъдената за убийство Ди Ди Мур е подала редица искове
Коментари Харесай

След печалба от лотарията: Жена убила любимия си и го погребала под бетонна плоча

Осъдената за ликвидиране Ди Ди Мур е подала редица искове в съда, в които твърди, че не ѝ е била предоставена ефикасна адвокатска отбрана , когато е била вкарана в пандиза за убийството на приятеля си.

Тя е наказана за убийството на мъж, спечелил от лотарията 30 млн. $. Твърди, че адвокатска ѝ отбрана е пренебрегнала доказателства, които биха могли да изчистят името ѝ.

50-годишната Дорис Мур е наказана през 2012 година за убийството на Ейбрахам Шекспир и за кражбата на голямата му облага от
лотарията.

Миналия месец, Мур се яви в правосъдната зала във Флорида и съобщи, че юристът ѝ " не я е защитавал ". " Той беше ужасяващ ", съобщи дамата, която беше наказана на пожизнен затвор без право на подмяна. Тя се появи правосъдната зала, плачейки и съобщи, че ДНК доказателствата, които биха могли да изчистят името ѝ, са били подценени, оповестява Mirror.

Мур изясни, че на килима, който е бил на мястото на случая, са открити ДНК от трима души. По думите и никой по време на правосъдния развой не е взел под внимание пробите. 

Florida woman Dee Dee Moore who killed $30million lottery winner, says lawyer didn't defend her
— Hindustan Times (@htTweets)
Дорис Мур упрекна в корупция полицията, написа още изданието.

По време на чуването в съда, предишния месец Мур съобщи, че съществува запис на основен очевидец, който разказва корупцията в полицията. По думите ѝ същият човек е умрял неотдавна. " Плаща им се под масата, тъй като дилърите на кокаин могат да си го разрешат " , твърди тя.

Мур съобщи, че основният очевидец, Грег Смит е индивидът умъртвил спечелилия от
лотарията. Без да има доказателства, тя съобщи, че брачната половинка на господин Смит е имала спекулация с Шекспир, което по думите и ''му дава претекст за убийството''.

Ейбрахам Шекспир печели внушителната премия от
лотарията през 2006 година. Мур се сприятелява с него през 2008 година, когато късметлията към този момент е раздал по-голямата част от облагата си. Измамницата въпреки всичко съумява да придобие надзор над остатъка от парите му. Мъжът, обаче става недоверчив. Казва на своята другарка, че няма достъп до парите си. Вместо да получи пояснение, той получава два патрона в тялото.  

Трупът на Шекспир е покрит с бетонна плоча, написа още изданието.

От съда заявяват, че Мур е " манипулативен човек " . Оттам показват, че убийството е " пресметливо " и " грубо " . Властите настояват, че Шекспир е бил погубен на 6 април 2009 година Тялото му е намерено през 2010 година, заровено в къща в " Плант Сити ", благосъстоятелност на Мур.

Ди Ди Мур подава искова молба през 2017 година В документа се твърди, че не ѝ е била предоставена ефикасна адвокатска отбрана, визирайки юриста си Байрън Хилеман, който умря през януари, написа още изданието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР