Осъдената за поискан и получен подкуп Десислава Иванчева и напусналата

...
Осъдената за поискан и получен подкуп Десислава Иванчева и напусналата
Коментари Харесай

Лена Бориславова и Иванчева с общ коментар за атентата: Няма значение кой е сложил фойерверка

Осъдената за пожелан и получен рушвет Десислава Иванчева и напусналата Народното събрание поради бременност Лена Бориславова пуснаха една и съща обява в профилите си във Facebook във връзка с атентата против кортежа на Иван Гешев.

„ Без личен коментар, само че пусна непознат “, написа Иванчева, която вини Гешев за това, че лежи в сливенския женски затвор, тъй като беше закопчана с 70 000 евро белязани пари в багажника.

„ Не мога да го кажа по-добре “, написа от своя страна Лена Бориславова.

Това, което споделят двете, е мнение на Пламен Павлов от Facebook. Публикуваме го буквално:

„ Да ме елементарни Господ за неверието.

Но, по какъв начин да допускам за опит за атентат на проведената престъпност против основния прокурор, след инсценировката, провокирала банкрута на КТБ, за инсценировката довела до премахване кмета на софийския регион Младост Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и основен реализатор.

Как да допускам след проведената от него натрапчива политическа акция за изпиране на имиджа му в Съединени американски щати и Европейски Съюз и представянето му като герой против проведената престъпност, след обществено оповестената спекулация ”Жоси ”, след обществено оповестената спекулация “Осемте джуджета ”, по които основният прокурор “ни чул, ни видял ”.

А за мен няма никакво значение кой е поставил фойерверка, избран като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде върви Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и за какво кортежът с Него е подхванал пътешестване, откакто са получили информация за атентат, интересува ме единствено по кое време ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията страна. “

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР