Осъдената на три години и половина затвор за смъртта на

...
Осъдената на три години и половина затвор за смъртта на
Коментари Харесай

Мейзер се жалва на Елза Парини: В затвора се опитаха да ме отровят, косата ми окапа

Осъдената на три години и половина затвор за гибелта на мъжа си Анита Мейзер се ожали, че й е окапала косата в пандиза поради евтина багра от 2-3 лв.. Тегобите си скандалната миска споделя в писмо до основния редактор на Life Onlive.bg и изтъкнат варненски травестит Елза Парини, научи HotArena.

И Мейзер, като всеки наказан и тикнат в пандиза, повтаря мантрата какъв брой е почтена и по какъв начин я били осъдили поради парите й. Като похлупак цицорестата миска се изкарва и жертва на скрит план за ликвидиране, Обяснява по какъв начин в ареста е била изработен опит да бъде отровена, Без да има каквито и да е доказателства, Мейзер си разрешава да хвърля тиня и да упреква почернената сестра на починалия си мъж, Николай Милена.

„ Много кахъри имам и ще имам с тази жена “, написа Мейзер за нея в писмото си до Парини. И добавя, че снаха й желае да очисти нея и щерка й. „ Мен даже си мисля, че към този момент се пробваха с отрова... повръщах, идва спешна помощ 2 пъти в ареста във Варна “, изяснява затворничката.

Свикнала на всевъзможни капризи псевдо-красавицата отделя огромно внимание и на битовите условия зад решетките. „ Л афка, в която има неща, които в никакъв случай не съм купувала, и множеството неща даже не съм ги виждала по суперите “, написа с не изключително забележителен правопис Мейзер.

Миската се тюхка, че най-луксозният крем в пандиза е „ Нивея “, който обаче бързо се изчерпвал и в този момент имало единствено „ български “. Преди време Мейзер се изтипоса и пред Венета Райкова в „ Папараци “. Тя сподели по какъв начин в килията си Мейзер има плазмен тв приемник. Пред камерата Анита изясни, че си прави туршия и кисело мляко. Оплака се, че надзирателите не й позволяват да си докара котката, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР