Осъдената на 6 г. ефективен затвор за корупция Десислава Иванчева,

...
Осъдената на 6 г. ефективен затвор за корупция Десислава Иванчева,
Коментари Харесай

Иванчева на влизане в затвора: Хора, помагайте! Сине, много те обичам!

Осъдената на 6 година ефикасен затвор за корупция Десислава Иванчева, някогашен кмет на столичния регион " Младост ", дойде този следобяд в Сливенския затвор, където ще излежава присъдата си.

Тя смъкна от синия бус куфарите си, прикани медиите за помощ, с цел да се обясни истината за присъдата и, а на изпроводяк изпрати поздрави на сина си, който през днешния ден остана в ръцете на баба си, с думите: Много го обичам!

Тази заран в профила си във Фейсбук Иванчева разгласява и клипове по какъв начин от Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " я извеждат от вкъщи ѝ, където беше под домакински арест.

" Как се подрежда багаж за 6 години не знам ", пита се тя във видеото, до момента в който майка ѝ държи в ръцете си съвсем едногодишния си внук Валентин-Александър.

Във видеото се вижда по какъв начин бива изведена от вкъщи си от полиция и качена в наследник бус.

В пандиза влизат и заместничката ѝ Биляна Петрова, която е наказана дефинитивно на пет години затвор, а с четиригодишна дефинитивна присъда е и някогашният областен кмет на " Младост " Петко Дюлгеров, който към този момент е в Софийския централен затвор.

Припомняме ви, че тримата бяха арестувани при показна акция напролет на 2018 години по обвиняване, че са поискали четвърт милион лв. от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

Иванчева, Петрова и Дюлчегор бяха близо три години с ограничения за неотклонение " задържане под стража " и " домакински арест " - време, което ще бъде приспаднато от окончателните им санкции, постановени от Върховния касационен съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР