Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие

...
Осъден за педофилия англичанин се е спасил от британското правосъдие
Коментари Харесай

Издирван от полицията британски педофил стана пастор в Сливен /снимка/

Осъден за педофилия англичанин се е избавил от английското правораздаване като е станал свещеник в ромската махала в квартал "Надежда " на Сливен. Той е открит да живее измежду децата в квартала. По следите на престъпно проявения дезертьор попада проверяващият публицист Пол Кениън от Би Би Си 4.
Даниел Хъл от лондонския квартал Плейстоу е наказан и излежава ефикасна 15-месечна присъда за педофилия през 2017 година. Действащият свещеник е наказан за запазване на стотици нецензурен фотоси с деца на компютъра си.
Той обаче си е купил няколко къщи в ромското гето на Сливен, където се радва на голяма респект.
Местните хора въобще не подозират, че британецът идва у нас откакто излежава присъда за педофилия в родината си.
При следствието в компютъра му са открити стотици нецензурен фотоси с деца. Никой в Сливен обаче не знае, че Даниел има към момента настояща възбрана за другарство с малолетни.
В излъчения по английската телевизия филм се вижда по какъв начин журналистът слага на тясно търсеното лице и му задава неуместни въпроси. Пред камерата Хъл отхвърля да е "педофил-беглец ", след което демонстративно обръща тил на екипа.
По време на фотосите на кино лентата репортерът Пол Кениън и екипът му срещнали гневна опозиция от ромите в махалата, които ги замервали с камъни, отбелязва Нова телевизия.
Този човек по този начин надълбоко е обсебил ромите, че те го възприемат като техен брат и го пазят с всички сили, споделя журналистът.
Стийв Фицпатрик от Лондонската полиция декларира, че е "ужасен " от обстоятелството, че педофилът контактува несмущаван с деца в България. Съответните управляващи във Англия са осведомени за случая, само че към този момент липсва нужната ответна реакция, споделя още служителят на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР