Осъден изнасилвач и убиец, който брутално закла млада майка на

...
Осъден изнасилвач и убиец, който брутално закла млада майка на
Коментари Харесай

Путин помилва изнасилвач, който брутално закла майка на две деца, в замяна на 3-месечна служба в Украйна

Осъден изнасилвач и палач, който брутално закла млада майка на път за работа, се върна на улиците в Русия след получава опрощение от президента Владимир Путин в подмяна на 3 месеца работа на фронта на Украйна.

31-годишният Григорий Повилайко неотдавна се завърна в родния си град Владивосток в Далечния изток на Русия, където тези, които го познаваха, бяха оставени да се чудят по какъв начин е допустимо нарушителят, наказан през 2022 година на десетилетия затвор за брутално закононарушение, към този момент да си е възвърнал неговата независимост.

Източник сподели пред локалния новинарски канал Telegram VL.ru, че Повилайко е подписал боен контракт през октомври 2023 година за присъединяване във войната. Обикновено договорите, предлагани на съветски пандизчии, изискват те да служат в Украйна най-малко 6 месеца, преди да дават отговор на изискванията или да получат опрощение.

„ Кой, по дяволите, знае по какъв начин си потегли след три “, сподели източникът пред изданието. „ Може да се е наранил, несъмнено. “

През август 2021 година Повилайко изд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР