Оряхово. Към момента България разполага с 14,5 млрд. лв., така

...
Оряхово. Към момента България разполага с 14,5 млрд. лв., така
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Андрей Новаков, ГЕРБ: Европейското съфинансиране остава 85% за слаборазвитите региони

Оряхово. Към момента България разполага с 14,5 милиарда лева, тъй че да продължат да се развиват българските общини. Предложеният от мен и утвърден от Екологичен потенциал бюджет за България след 2020 година възлиза на близо 18 милиарда лв. или с 8% повече от предходния програмен интервал. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков при откриването на предизборната акция в град Оряхово, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Друго утвърдено предложение е европейското съфинансиране да остане 85 % за най-бедните и едва развити райони. Обезлюдяващите райони също ще получават преференциално финансиране при омекотен режим с безвъзмездна техническа помощ от Европейската комисия. С категоричност можем да кажем, че пакет „ Мобилност “ не беше признат. Нашата цел бе той да остане за гласоподаване при образуването на идващ парламент, тъй като беше извънредно неправдив “, безапелационен бе Новаков. Той изрази подготвеност да бъде дипломат на Оряхово в идващ мандат като евродепутат.
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски посочи, че листата на ГЕРБ е най-силната и най-хубава, формирана от хора, отдадени на работата си и в името на по-доброто бъдеще на България. „ ГЕРБ има създадени стратегии във всички секторни политики с ясна вероятност за идващия програмен интервал “ посочи доктор Ралчовски.Той поздрави кмета на Оряхово Росен Добрев за сполучливо осъществените планове с европейски средства и отличната взаимната работа на локална власт, държавното управление и представителите на България в Екологичен потенциал.
„ На тези избори българските жители би трябвало да кажат каква Европа желаят. България би трябвало да върви напред и по тази причина би трябвало да изберем най-можещите и най-опитните хора, които умеят да вплетат българския интерес в общия на европейските жители “, уточни на собствен ред някогашният евродепутат Владимир Уручев. Той напомни, че в този момент се откриват вероятности за Северозападна България и посочи ролята на министър Петя Аврамова за възраждането на района.
Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев изрази убеденост, че България върви в вярна посока. „ Андрей Новаков съумя да накара младежите да разпознаят в него същински европейски политик. Д-р Ралчовски е безрезервен и добър човек с име и виновна специалността. Слоганът на акцията ни е „ Европа ни чува, а с помощта на мощните претенденти на ГЕРБ Андрей Новаков и доктор Иво Ралчовски гласът на България ще е по-силен “, заключи Кръстев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР