Оруел е написал антиутопията 1984 за... развитието на Запада. Това

...
Оруел е написал антиутопията 1984 за... развитието на Запада. Това
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Оруел според Русия, бежанците според Възраждане и Момчилова според Дилов

Оруел е написал антиутопията " 1984 " за... развиването на Запада. Това фантастично по своята същина изказване показва един от най-отявлените пропагандатори на кремълския режим - журналистът Владимир Соловьов. Ние няма да разясняваме, единствено ще отбележим, че книгата бе неразрешена неотдавна в Беларус. Е, не е тъкмо Западът, само че...

Клуб Z в телеграм канала на почитателите на " Възраждане "! Е, като участник, а просто като наблюдаващ. Това, което видяха очите на репортера ни Борислав Кръстев обаче - не е за хора със слаби сърца. И за такива с обикновено чувство за съпричастност и човечност.

След България и Полша, ред за прекъсване на доставките на съветския газ пристигна и на Финландия. От на следващия ден. Словакия пък реши да отвори сметка в " Газпромбанк ", само че заплати в евро. И получи фактура.

Невероятно, само че факт - депутатите се занимават с нелепости. Или съвсем един цялостен ден, в който си приказваха за решетките на Народното събрание. Е, те ще паднат, само че не и срама от лицата им. Поне по този начин би трябвало.

Петков изиска Радев да свика КСНС за Северна Македония. И даде обещание - кабинетът няма да направи нищо без глобата на Народното събрание.

Докато приказваме за съветски доставки - прочетете и това изявление с Никола Янков, който ясно демонстрира за какво изказванието, че без съветски нефт не можем, е цялостна нелепост.

И най-после - време е за развлечение. Първо, тъй като рекламистът Мартин Димитров написа прелестен язвителен текст за изцепките на новата шефка на Съвет за електронни медии Соня Момчилова по посока на предаването " Ергенът ".

И след това - тъй като депутатът от ГЕРБ Дилов-син реши да я отбрани. С признанието, че " скъсаният г*з " си е негов.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР