Орловите зрители може би са забелязали, че гостите на This

...
Орловите зрители може би са забелязали, че гостите на This
Коментари Харесай

Сладка причина гостите на This Morning днес са облечени в розово, тъй като феновете забелязват детайли

Орловите фенове може би са забелязали, че гостите на This Morning на ITV тази заран бяха облечени в цветни облекла, като мнозина избраха розови нюанси - само че за какво?

Ванеса Фелц изглеждаше божествено в рокля с яка с ретро принт и разнообразни нюанси на розово, до момента в който говореше за новините от деня, а преподобната Кейт Ботъли от Gogglebox блестеше в номер във фуксия с висока яка, до момента в който обясняваше значимостта на Великден. Но почитателите останаха озадачени за какво розовото е на мода този Разпети петък.

И се оказа, че евентуално са избрали тези розови нюанси, тъй като пролетта е настъпила добре, а розовото има сладостен великденски смисъл.

Според Good Housekeeping нюансът на розовото значи „ наслада “ в теорията на цветовете и затова носи благополучие както на този, който го носи, по този начин и на хората към него.

Християнската черква счита розата за цвят на неделя Laetare, четвъртата неделя от Великия пост и 21 дни преди Великден. Продължавайки с радостната тематика, laetare значи „ да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР