Oрлин Владимиров искал да му водят детето на свиждане в

...
Oрлин Владимиров искал да му водят детето на свиждане в
Коментари Харесай

Мъжът на убитата Евгения искал да вижда детето си в ареста

Oрлин Владимиров желал да му водят детето на рандеву в ареста , написа " ". Мъжът е обвинен за гибелта на брачната половинка си Евгения, чието тяло бе открито в куфар край Перник. В момента 6-годишното сираче се отглежда от брата на жертвата - Николай, който е IT експерт.

По-рано през седмицата стартира делото за убийството на дамата. Съпругът й беше притеглен към наказателна отговорност като физически причинител за съзнателно ликвидиране, само че в по-леката догадка на Наказателния кодекс, която планува затвор от 10 до 20 години. Баща му пък е упрекнат като негов помощник . Той авансово е знаел, че синът му възнамерява да убие брачната половинка си , и му е заречен да укрие тялото ѝ.

Бащата Пламен Владимиров е на независимост против парична гаранция от 5000 лева
 
 Орлин Владимиров Булфото

Близки на убитата Евгения се събраха на митинг пред Съдебната палата , като по-голямата част от хората влязоха в постройката и застанаха пред правосъдната зала, в която Софийският градски съд гледа делото. Те упорстват за доживотна присъда както за Орлин, по този начин и за татко му.

Орлин и брачната половинка му живели в апартамент в София дружно с малолетния им наследник. Той бил ревностен и следял връзката на брачната половинка си посредством особено приложение, инсталирал и скрита камера в жилището им , разкриха от държавното обвиняване.
 
На 13.10.2021 година сутринта обвиненият се срещнал в Перник с татко си и му споделил, че възнамерява да убие жена си. От него получил препоръки и уточнения за метода на осъществяване на действието и прикриване на следите. Около 14:30 часа на същия ден Евгения седяла в кухненския бокс на фамилното жилище, когато мъжът й минал зад нея и почнал да я души с ръце. Жертвата е пробвала да се измъкне и изпищяла, само че обвиненият я повалил на пода, като траял да я души, до момента в който се убедил, че я е умъртвил.

След това се обадил на татко си и му съобщил, че е направил убийството. Родителят дошъл пред жилището в София, спрял колата пред задния вход на блока  и сложил на ръцете си ръкавици. Двамата обвинени сложили натрупа на убитата жена в черен железен куфар , облепили куфара с тиксо и стреч фолио и го качили в багажника на автомобила.

 
 Орлин Владимиров Българска телеграфна агенция
В 16:50 часа бащата на Орлин изхвърлил куфара с натрупа на убитата в хвостохранилище наоколо до Перни к. А Орлин изхвърлил мобилния телефон на убитата си брачна половинка до пешеходна алея наоколо до фитнес клуб. По-късно телефонът бил открит от очевидец.

След това той усърдно и поредно поддържал версията, че Евгения е отишла на фитнес, а по-късно щяла да се вижда с приятелки, само че не отишла на срещата. Междувременно е взел присъединяване и в издирването на брачната половинка си .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР