Орлин Павлов се завръща в Пловдив за един емоционален и

...
Орлин Павлов се завръща в Пловдив за един емоционален и
Коментари Харесай

Олин Павлов: Цял живот нещо ме тегли към Пловдив, сигурно заради публиката, която е незаменима

Орлин Павлов се завръща в Пловдив за един прочувствен и персонален концерт на 30 април в най-новото пространство за просвета. Певецът с кадифен глас се качва на сцената дружно със своите сътрудници, с цел да показа музиката си с публиката под тепетата.

Концертът стартира в 20 часа, а билети можете да закупите, както и на място преди събитието. В навечерието на концерта с чаровния и постоянно ухилен Орлин си приказваме за музика, за връзката му с Пловдив и за предизвикването да се снимаш в киното и сериалите и всичко да ти се получава добре.

- Орлине, феновете ви под тепетата с неспокойствие чакат гостуването ви в Plovdiv Event Center . Какво ще чуем по време на този ваш концерт?

- Програмата, която съм подготвил, е клубна. Включва повече авторски песни, само че ще има и тълкования на известни международни песни и реализатори, които ми харесват и които чувам, на които съм почитател от дребен и които се харесват на публиката. На сцената ще изляза с един ваш съгражданин – пианиста Милен Кокушаров, както и с китариста Асен Крумов и барабаниста Боги Енчев.

- Един огромен стихотворец споделя, че Пловдив е град за завръщане – сякаш и за вас е по този начин и в персонален, и в професионален проект. Само ще загатна един концерт в Драматичния спектакъл, който надали сте не запомнил. Феновете не ви оставяха да напуснете сцената и се наложи дружно с музикантите си, пеейки да поведете феновете отвън залата…

- Не мога да не помни този концерт, тъй като с сътрудниците ми преживяхме доста прекрасен миг. Такива не се случват всеки ден, че да бъдат забравени. Наистина имам мощна връзка с Пловдив. Първо моите родители Орлин Павлов-старши (б.а. бас) и Тиха Генова (б.а. сопрано) дълги години бяха солисти в Пловдивската опера. След това се завърнах в града и приключих образованието си в Пловдивския университет. Цял живот нещо ме тегли към Пловдив и сякаш в този град нещата ми се случват доста добре. Не знам по какъв начин да го обясня, може би това е ориста. Но несъмнено за това е „ виновна” и пловдивската аудитория, тъй като тя е незаменима.



- Как успявате да носите толкоз дини под една мишница и работите интензивно в разнообразни планове на сцената, в киното, на дребния екран?

- Слава богу, нещата ги върша едно по едно и доста рядко ги предприемам по едно и също време, тъй като тогава в действителност става комплицирано. Трудно е актьорът да се раздели на няколко места. Така се губи качеството на това, което прави. Успявам да се провеждам и да усъвършенствам работата си по този начин, че да не разбърквам нещата. Тогава всичко, което се случва, ми доставя наслаждение – създавам, кипя, изживявам разнообразни страсти.

- Точно излязохме от атмосферата на „ Завръщане 2” и вие ни изненадахте с ново преобразяване – „ Лъжите в нас”. Не ви ли тормози фактът, че Сава ще отнеме прекомерно дълго време?

- Беше може би най-трудното нещо, което съм правил, само че и едно от най-хубавите. Заснемането стартира през зимния интервал и продължи близо 6 месеца. Това не е малко време от живота на един човек, само че пък беше доста вълнуващо. Мисля, че съумях да направя хубави неща, със страхотни сътрудници – най-хубавите български артисти. Мечтал съм да играя с някои от тях – и ето, случи ми се. Имахме страхотни режисьори. И да – към този момент мога да го кажа, преди месец приключихме фотосите.



- Ще разберем ли най-после Ирина или Рая ще останат в живота на героя ви?

- Много комплициран проблем за един мъж, който е комплициран – дали Рая, или Ирина, дали любовта, или възприятието за виновност е по-силно, дали сърцето му е разграничено на две, или има нещо сбъркано в Сава. Ще би трябвало да изчакаме до дъно, с цел да разберем. В края на този сезон ще стане ясно какво ще се случи.

- И в този сериал ви преследва пловдивска връзка, тъй като Рая – актрисата Радина Думанян, е част от трупата на Пловдивския театър…

- Да, Ради Думанян е пловдивчанка. Страхотна актриса е, както и Диана, Емил Марков, Ирен Кривошиева, Дарин Ангелов, Васил Бинев, Свежен Младенов. Попаднах в екип от доста хубави хора.

- Ще има ли нов сезон?

- Не знам, само че в случай че има подобен и продуцентът Евтим Милошев ме предложения, ще продължа да фотографирам на драго сърце.

- Остава единствено да ви забележим и в мюзикъл, да вземем за пример в Пловдивската опера…

- Защо не? Преди време имах предложение да играя, само че други задължения не ми позволяваха. Това също е една моя фантазия, която се надявам да се сбъдне скоро. В момента с Еделина Кънева (солист в Музикалния театър) имаме поредност от концерти, с които обикаляме България. Защо да не създадем нещо и в Пловдив?

- Какво е пожеланието ви към публиката ви под тепетата?

- Желая на всички една прелестна пролет, всички имаме потребност от независимост, да излезем измежду природата. Имаме потребност от едно слънчево лято, което да преживеем без ограничавания и забрани. За страдание има нещо доста по-страшно – войната в Украйна. Много се надявам тя да завърши, всички се молим за това. Да се усмихнем на другия, да му създадем положително, да не бъдем егоисти. Да се радваме на живота без да мислим, че някъде умират хора. Това са клишета, само че истината е, че това е основата човек да бъде благополучен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР