Орлин Павлов почти мухляса на летище София на път за

...
Орлин Павлов почти мухляса на летище София на път за
Коментари Харесай

Орлин Павлов мухляса на летище София

Орлин Павлов съвсем мухляса на летище „ София ” на път за Варна. Музикантът се оплака, че е висял повече от 8 часа, преди да излети за морската ни столица в сряда. Полетът бил плануван за 7 часа сутринта, само че самолетът изхвърчал чак след 13 часа на обяд и по този метод пътуването се проточило цели 8 часа – повече, в сравнение с, в случай че артистът беше тръгнал с автомобил.

„ От сутринта, от 7 часа, летим за Варна от София, само че още не можем да излетим ”, оплака се Орлин в директно включване по обяд в сряда. Той изясни аргументите за това закъснение:

„ Много мъгла във Варна! Няма уреди, които да насочат самолетите. Само в София имало такива уреди. Та се чудя какъв брой костват тези уреди? 5 милиона? 10 милиона? 15 милиона? 20 милиона ли са? 30 милиона?

Толкова ли са скъпи, че да не могат да се сложат във Варна? Дайте да съберем пари за уреди за мъгла. „ Излез от мъглата! ” – по този начин ще се споделя акцията ”, предложи Орлин. Когато дойде във Варна, той изясни, че е решил да лекува с два огромни шоколада нервите си, изпилени след дългото очакване. После си взел и парче торта.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР