Орлин Горанов ще бъде новият Джаро в БНТ. Емблематичният певец

...
Орлин Горанов ще бъде новият Джаро в БНТ. Емблематичният певец
Коментари Харесай

Орлин Горанов сменя Джаро в БНТ

Орлин Горанов ще бъде новият Джаро в Българска национална телевизия. Емблематичният артист сменя артиста Михаил Билалов като водещ на шоу с въпроси от 19 до 20 часа всяка делнична вечер. Форматът е създаден особено за публичната телевизия. Името му е „ Последният печели ” и всъщност е нещо приблизително сред „ Стани богат ” и „ Минута е доста ”, научи HotArena.

Новината, че иконата на родната сцена ще води всекидневно куиз шоу по Националната телевизия, пристигна тъкмо година откакто оттова оповестиха, че по финансови съображения ще се наложи да спрат хитовото „ Стани богат ”. Докато се излъчваше, това беше най-гледаното предаване в Българска национална телевизия, само че се оказа прекомерно скъпо за бюджета на медията. Един епизод на рубриката излизал към 32 000 лв. – прекомерно висока сума за бедната национална медиа. Директорът Емил Кошлуков пусна сниманите да оня миг епизоди на шоуто с водещ Михаил Билалов, след което „ Стани богат ” е свалено от програмата.

От първия понеделник на септември обаче малкия екран ще бори конкуренцията с куиз шоу с чисто нова идея и водещ Орлин Горанов. От Българска национална телевизия оповестиха пред „ Уикенд ”, че за разлика от множеството стратегии в родния ефир в последно време, „ Последният печели ” не се прави по лиценз, а е български формат, основан особено за малкия екран. Във всяко негово издание в ефир ще излиза група от четирима участници, които ще мерят своите познания и обща просвета в 3 кръга. Те ще би трябвало да дават отговор на въпроси от всевъзможни области, като за всеки правилен отговор ще получават избран брой точки. В края на всеки кръг отпада участникът с минимум точки. Последният, останал в играта, е победител и продължава присъединяване си с нова група в идващото издание. В предаването ще има награди, които обаче няма да бъдат негов акцент. Акцентът ще е върху знанията на участниците, обясниха още от Българска национална телевизия. По тази своя линия шоуто припомня емблематичното за историята на публичната медия „ Минута е доста ”.

„ Последният печели ” ще бъде главен пирон в програмата на Българска национална телевизия този сезо н. Другата продукция, с която телевизията-майка чака да разбие конкуренцията от септември, е „ Събота вечер с Митко Павлов ”. Шоуто наследява почналото да се излъчва през януари „ Събота вечер с Дони ”, което стана пословично, защото спря съществуването си едвам след второто предаване. Тогава Дони заяви, че ще има промени в продукцията. Очевидно те са засегнали освен формата, само че и неговия водещ.

За началото на есенния тв сезон Емил Кошлуков се е подготвил с цялостна нова програмна идея. Той пуска нови излъчвания, размества към този момент съществуващи, постанова промени в одобрени формати, като не пропуща да обърне внимание и на сериалите. Надеждата му е с измененията да притегли повече младежи към Българска национална телевизия, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР