Орлин Горанов се сдобри с брат си Иван и двамата

...
Орлин Горанов се сдобри с брат си Иван и двамата
Коментари Харесай

Орлин Горанов се помири с брат си! Певецът се пенсионира през лятото, чуди се защо нямаме евтин ток

Орлин Горанов се сдобри с брат си Иван и двамата към този момент нямат стълкновения, призна самият той. „ Брат ми живее със сина си в София, всички различия останаха в предишното “, показа водещият на Българска национална телевизия играта „ Последният печели “, който дълги години не си говореше с брат си. Двамата се сдърпват преди десетина години поради дадени назаем пари. Разривът най-сетне е преодолян, а артистът постоянно гостува в ресторанта на брат си.

„ За страдание, нямаме живи родственици в Берковица, откъдето сме с брат ми. Домът ни стои заключен и пустеещ, само че пък тук да имаме работа, тъй като в днешно време е сложен животът “, споделя Орлин. Освен че е водещ на играта за всезнайковци по Българска национална телевизия, Горанов е и учител в ЮЗУ в Благоевград и доста се радва на младежите, които образова. За страдание, сега с тези онлайн практики е много сложни “, споделя Горанов, който единствено след пет месеца ще влезе и в редиците на пенсионерите.

„ На 8 авгyст навършвам 65 години. Не виждам на себе си като на пенсионер, тъй като още имам какво да дам на света “, смее се артистът. Изпълнителят на „ Светът е за двама “ се тормози най-много от покачването на цените на горивата, както и на стоките от първа нужда.

„ Трудна е обстановката. Инфлацията е висока по целия свят, само че не мога да си обясня по какъв начин при нас в АЕЦ с 4 реактора работи единствено един, и то за експорт. Производители сме на електрическа енергия, а не можем да кажем, че имаме на ниска цена ток. Как се случва това? Дано има решение на обстановката, аз съм оптимист въпреки всичко “, споделя Орлин.

Ситуацията с войната в Украйна 64-годишният реализатор не желае да разяснява, само че е обезпокоен за ситуацията, в което ще изпадне България. „ Деликатно е, не желая да разясня, тъй като войната е ужасно нещо. Дипломацията би трябвало да си свърши работата. Трябва преговор, с цел да се решат проблемите, войната за никого не е решение “, счита Горанов, представен от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР