Орлин Горанов направи премиера на новата си песен Не казвай

...
Орлин Горанов направи премиера на новата си песен Не казвай
Коментари Харесай

Диляна Попова краси видео към новата песен на Орлин Горанов

Орлин Горанов направи премиера на новата си ария „ Не казвай довиждане тази нощ “ и на видеото към нея. Създадена и записана още през 2016 година по покана на композитора Ивайло Терзиев, в този момент тя стига до необятната аудитория.

„ Много е значимо да усетя песента, да я усещам своя. Да се свържа с текста, да си представям картини, до момента в който я чувам и да ме кара да бленувам! Така беше и с тази, пристигна при мен, като топъл летен дъжд. Влюбих се в нея още от първото слушане. И какво по-хубаво от това да не си споделяме довиждане? “, споделя Орлин Горанов.

Звученето на „ Не казвай довиждане тази нощ “ е нежно, вълнуващо, завладяващо, подчинено на присъщия жанр на пеене на Орлин Горанов. На това изцяло чувство и ентусиазъм стъпва Jeason Brad Lewis, който е режисьор на видеото. За него той избира актрисата и модел Диляна Попова в ролята на Мечтанието.

„ Исках Диляна да бъде мисъл. Мисълта за красивата жена, която срещаш на улицата и в която се влюбваш. След това да те преследва на всички места във всичко, което правиш, да изпълва дните ти, да те усмихва, натъжава, вълнува. Диляна Попова е извънреден експерт, за първи път работим дружно и съм запленен от опциите ѝ “, споделя режисьорът.

„ Не казвай довиждане тази нощ “ ще бъде част от идния албум на Орлин Горанов, който се чака да излезе тази година. 2024-а е знакова за творчеството му, защото ще означи и „ 50 години магия на сцената “ с турне в страната и концерт-спектакъл на международно равнище в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един от обичаните реализатори на българската аудитория ще я зарадва с концерти в шест града, а кулминационната точка ще бъде в София.

Музикалните събития започват от Пловдив на 26 юни, следват Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

Орлин Горанов ще извърши едни от най-популярните си песни, поднесени по актуален метод – с нови концертни аранжименти, особено основани за поредицата музикални събития. Цялостното музикално прекарване ще бъде допълнено от обилна сцена, специфични образни резултати, мултимедия, тон и осветяване на високо равнище.

 

Инфо: Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР