ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Щатът Флорида и племето семиноли във

...
ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Щатът Флорида и племето семиноли във
Коментари Харесай

Съперниците във Флорида искат от съдилищата да спрат онлайн спортния хазарт извън племенните земи

ОРЛАНДО, Флорида (AP) — Щатът Флорида и племето семиноли във Флорида ще печелят стотици милиони долари от онлайн спортни залагания това десетилетие, с помощта на контракт сред племето и губернатор Рон ДеСантис, който даде на племето извънредни права да организира спортни залагания, както и хазартни игри в казино в своите резервати.

Но дали тези онлайн залагания са свързани с резултата от спорта събития законно на племенна земя, когато в действителност единствено компютърните сървъри са ситуирани там, приемайки залози, направени благодарение на мобилни телефони и компютри от всяка точка на Флорида?

Това е въпрос, на който двама от съперниците в игрите на племето се надяват U.S. Съдът ще се заеме скоро и ще отговори с изрично „ не “.

Решение на най-висшия съд на нацията би било от „ голямо значение “ за бъдещето на онлайн игрите в Съединени американски щати, защото оставянето в действие на апелативно решение в интерес на племето би основало казус за друга цел- се движи към държавните забрани против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР