ОРЛАНДО, Флорида (AP) — L.J. Cryer вкара 19 от своите

...
ОРЛАНДО, Флорида (AP) — L.J. Cryer вкара 19 от своите
Коментари Харесай

№1 Хюстън побеждава UCF 67-59, за да спечели поне част от титлата на Big 12 през първия сезон в конференцията

ОРЛАНДО, Флорида (AP) — L.J. Cryer вкара 19 от своите 25 точки през второто полувреме с цел да издигне номер 1 Хюстън до победа с 67-59 над UCF в сряда вечер и да завоюва най-малко част от купата на Big 12 от постоянния сезон в първия сезон на Cougars в конференцията.

Хюстън (27-3, 14-3) водеше с девет точки след тройка на Крайър с 2:18 за игра. UCF (15-14, 6-11) затвори в границите на четири с малко повече от минута игра, а по-късно Крайър нанесе още един удар, с цел да се отдръпна за успеха.

Кугърс изоставаха с толкоз седем точки и в никакъв случай не водеше през първото полувреме. Те не взеха първата си преднина, до момента в който Джамал Шед не източи 3, с цел да направи 45-42 с към 12 минути игра през второто полувреме.

Защитата на Хюстън задуши UCF през второто полувреме, задържайки ги на едно гол от игра за близо пет минути, с цел да поеме контрола над играта.

Шед приключи с 16 точки и осем асистенции. Дж’Уан Робъртс записа 12 точки и седем битки. Крайър изстреля 9 от 17 от пода, включит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР