ОРЛАНДО, Флорида — Пийт Антоначи, директор на службата за изборни

...
ОРЛАНДО, Флорида — Пийт Антоначи, директор на службата за изборни
Коментари Харесай

Служител на изборите във Флорида лежа „мъртъв или умиращ“ в продължение на 24 минути пред офиса на губернатор Рон ДеСантис, се казва в доклада

ОРЛАНДО, Флорида — Пийт Антоначи, шеф на службата за изборни измами на губернатор Рон ДеСантис и някогашен избори в окръг Брауърд началник, лежеше „ мъртъв или обречен на смърт “ в коридора на кабинета на губернатора в продължение на 24 минути предходната година, преди някой да му се притече на помощ, заяви The Florida Bulldog.

The Bulldog, неправителствена новинарска организация, също заяви в неделя, че не аутопсията е осъществена от кабинета на правосъдния доктор.

Антоначи, 74, умря на 23 септември 2022 година след противоречива среща на Службата за изборни закононарушения и сигурност, на която ДеСантис го назначи да управлява два месеца по-рано.

Прегледът на Bulldog на пет мощно редактирани отчета на Министерството на правоприлагането на Флорида не разкри дневния ред на срещата или какво е било разисквано. ДеСантис сътвори офиса, с цел да подсигурява това, което той назова „ честност на изборите “ след подправените изказвания на някогашния президент Доналд Тръмп за машинация на изборите през 2020 година

А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР