Орландо Блум се срещна в Киев с Володимир Зеленски. Звездата

...
Орландо Блум се срещна в Киев с Володимир Зеленски. Звездата
Коментари Харесай

Орландо Блум към Зеленски: Имате сърце

Орландо Блум се срещна в Киев с Володимир Зеленски. Звездата от " Карибски пирати " и " Властелинът на пръстените " посети украинската столица в качеството си на дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ. По време на диалога си с украинския президент Блум непринудено протегна ръка към Зеленски с думите: " Имате сърце ".
Прочетете още
За английския артист това е първа аудиенция в Украйна от 2016 година В Киев той прегледа детски център, който дава поддръжка на принудени да изоставен домовете си деца и техните фамилии. В постоянното си вечерно послание Зеленски заключи:

" Срещнах се с посланика на благосклонност на УНИЦЕФ Орландо Блум и с целия екип на организацията, отдадена на филантропичната поддръжка и отбрана на децата. Орландо Блум работи в тази сфера от дълго време по незабравим метод. Той към този момент е посещавал Украйна, нашия Донбас, още преди пълномащабната война. Той знае какво донесе тази експанзия и какви са напъните тя да спре и Украйна да бъде възобновена ".

Междувременно във вечерното си послание Зеленски сподели, че прекратяването на войната в Украйна тази година е обща задача на цивилизования свят.

По-специално президентът акцентира, че сега е доста значимо всички, които имат въздействие, да вземат участие в осведомителната работа.

" Това се отнася освен за публицистите. Това се отнася за всеки, който може да популяризира истината за експанзията. Който е в положение да подсети на света за украинците и украинките, минали през окупация, през загуби. Че Украйна се бори за независимост и правдивост и за нашия народ, и за всички народи, застрашени от съветската робия ", сподели Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР