Оризаре е едно от селата в oбщина Несебър, което продължава

...
Оризаре е едно от селата в oбщина Несебър, което продължава
Коментари Харесай

Кметът на община Несебър Николай Димитров откри сграда с многофункционално предназначение в с. Оризаре.

Оризаре е едно от селата в oбщина Несебър, което продължава да се развива и да бележи приръст на популацията си

Кметът на община Несебър Николай Димитров откри постройка с многофункционално предопределение в с. Оризаре. Лентата, дружно с Николай Димитров, прерязаха Васил Василев, кмет на с. Оризаре и ръководителят на локалния пенсионерски клуб Величка Стоянова.

„ Поздравявам жителите на Оризаре с новата облага! Тя  е отредена за  публични действия и, след окончателното й  интериорно оформяне,  ще стартира да извършва  основното си предопределение на постройка с   културни, обществени и административни функционалности. Нека тази постройка служи на хората – да ги събира и сплотява посредством публичните действия, за които е отредена. “- сподели кметът Димитров при откриването.

На първия етаж  има помещение за  пенсионерски клуб, който ще се употребява от възрастните поданици на селото за срещи и групови действия, склад за инвентар и хигиеничен възел, в това число за хора с увреждания. Към пенсионерския клуб е издигната покрита тераса за отдих.

На второто равнище е проектирана и многофункционална зала за събрания и културни мероприятия. Вторият етаж ще се употребява и за потребностите на администрацията на Община Несебър. 

В най-кратки периоди следва окончателното оформяне на документите за прилагане на постройката.

С построяването на мултифункционалната постройка Общината изпълниява публичния си ангажимент към жителите на село Оризаре,  като  им  обезпечава закрито пространство, предопределено за обществени и културни действия  и облекчава достъпа им до административни услуги.

Оризаре е едно от селата в oбщина Несебър, което продължава да се развива и да бележи приръст на популацията си. Това постанова както бърз достъп до административни услуги, по този начин и място за интензивно оползотворяване на свободното време за жителите на селото.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР